Alucosun, mérek anyar pikeun pasar Aluminium Composite Panel! Tim kami gaduh pangalaman langkung ti 15 taun dina Industri Panel Komposit Aluminium, ti Produksi dugi ka Pangembangan Produk.
Kami ayeuna siap janten pabrikan global anu kawéntar ku téknologi pangénggalna sareng perawatan pelanggan anu unggul sareng dukungan.

Alucosun

Misi urang

Kami tujuan pikeun ngajaga visi sareng misi kami ku teras-terasan milari paningkatan sareng pamekaran ngalangkungan pendidikan sareng pembelajaran kontinyu.

tingali langkung
  • service
  • service
  • service
  • service
  • service
  • service