Tentang Kami

TENTANG KAMI

Alucosun, mérek anyar pikeun pasar Aluminium Composite Panel! Tim kami gaduh pangalaman langkung ti 20 taun dina Industri Panel Komposit Aluminium, ti Produksi dugi ka Pangembangan Produk. Kami ayeuna siap janten pabrikan global anu kawéntar ku téknologi pangénggalna sareng perawatan pelanggan anu unggul sareng dukungan.

a1
a2
a3

Ti saprak mimiti pisan, Alucosun tetep ngantepkeun pikeun sadaya perjalanan, ti saprak nyoko kana bahan baku dugi ka produk akhir. Unggal aspek tina desain dugi ka pabrik dipinuhan ku sistem kontrol kualitas - sampurna diwangun ku inspektur profesional sareng aparat laboratorium anu maju, mastikeun yén sadaya produk saluyu sareng standar internasional: Éropa Jérman DIN, Persemakmuran UK BS, Amérika ASTM, Wétan Tengah sareng saterusna.

MISI URANG

Tim Alucosun komitmen pikeun ngadukung palanggan kami ku nyayogikeun pangiriman waktos produk sareng jasa anu atos unggul anu nilai luar biasa. Sadaya faktor ieu tiasa ngabantosan dina nguntungkeun kalapa di pasar anjeun. Kami tujuan pikeun ngajaga visi sareng misi kami ku teras-terasan milari paningkatan sareng pamekaran ngalangkungan pendidikan sareng pembelajaran kontinyu. Kami tujuan pikeun ngembangkeun téknologi anyar sareng prakték bisnis anu pangsaéna. Pikeun kelestarian sapinuhna, karyawan urang mangrupikeun kareueus urang, sareng kami Tujuan pikeun nyayogikeun lingkungan anu pikaresepeun, ngabina sareng berorientasi kamekaran anu ngadorong karyawan urang janten produktip tinggi sareng tumuh sacara pribadi sareng sacara propésional.

a4

urang sami-sami iman anu henteu ngan ukur katerampilan, tapi ogé sikep tiasa nangtoskeun pikahareupeun urang.

a5

Datang pikeun gawé bareng kami sareng ngajantenkeun kami mitra anu saling dipercaya!

PERALATAN

EQUIPMENT

Alucosun dilengkepan ku dua lapisan palapis sareng lima laminasi produksi (kalebet garis lébar 2000mm-lebar kalebet). Kalayan pangalaman langkung ti 20 taun Alucosun parantos nyebarkeun jangjangna di panjuru dunya ku nyayogikeun nasabah produk stabil sareng kualitas.

1EQUIPMENT
2EQUIPMENT
1) Rincian peralatan:
Mesin Winding & Rewinding 3 sét
Garis beberesih kimia 2 sét
Garis palapis gancang 2 sét
Garis Komposisi 5 sét
2) Kapasitas produksi / Taun:
Panél komposit Aluminium 7,6 juta / sqm
Panél Lattic Aluminium 1 juta / sqm
Aluminium Coated Coil 18500 ton