Alucosun FR

Pedaran pondok:

Aluminium Composite Panels (ACP / ACM) mangrupikeun produk serbaguna ngagabungkeun kualitas logam sareng palastik fleksibilitas, éta mangrupikeun produk anu luwes tapi kaku ku biaya anu langkung handap langkung pas pikeun sababaraha aplikasi sapertos Facade, Roof, Ceiling sareng sababaraha rénovasi aplikasi rékayasa anu sami atanapi anu énggal gedong. Bahan anu nawiskeun kemungkinan anu teu terbatas pikeun ngarancang impian anjeun.

Aya rupa-rupa produk cladding Aluminium, Alucosun® nawiskeun ka industri. Anu paling kawéntar nyaéta produk komposit ACP / ACM kami ogé dianggap salaku perusahaan anu sanggup nyiptakeun produk kelas dunya. Tambahan pikeun kualitas produk anu kami tawarkeun tandatangan kami nyaéta komitmen kana janji kami sareng strategi jasa propésional.


Detil Produk

Tanda Produk

KAUNTUNGAN PRODUK

Alucosun ®Aluminium Composite Panel mangrupikeun presentasi anu saé pikeun industri konstruksi global. Panel Aluminium Composite dianggap salaku alternatif anu konstruktif sababaraha aspék Aluminium Panels aya sababaraha fitur anu ngajantenkeun unik.

KESELAMATAN 

Alucosun FR®diuji sareng disahkeun kuLabs anu kawéntar di dunya. FR Panel Kelas A2 sareng B (EN13501) Anu parantos disahkeun sedengkeun sareng panel inti PE nyaéta Kelas A (ASTME84) sareng Kelas 0 sareng 1 (BS476Part6, Part7). Salaku tambahan, Alucosun FR dibéréskeun pikeun matuh ka NFPA285 sareng ASTME-119.

Beurat beurat

Alucosun® produk komposit mangrupikeun bahan Berat Ringan ngabandingkeun s olid lambar logam, gelas atanapi fasad anu sami aya di markt kontemporer.

RIGID

STRUKTUR PRODUK

structure

Alucosun - FR® panél diwangun ku inti kalayan sanyawa anu ngagaduhan mineral anu henteu kaduruk pikeun mastikeun standar seuneu sareng kaamanan industri anu langkung saé.

ACP - FR mangrupikeun produk komposit anu diwangun tina proporsi Tinggi Panel inti anu teu dieusian mineral anu minuhan sarat EN-13501 pikeun diklasifikasikeun dina kategori B. Produk anu mumpuni pikeun dijantenkeun cladding sareng fasad kanggo ngawangun padumukan luar atanapi gedong komérsial naékna rendah sareng luhur naek. Salaku tambahan éta matuh ka sarat NFPA-285 sareng ASTM E-119.

Diménsi

Diménsi Unit Standar Aya
Lebar mm 1250, 1500 1000-2000
Panjangna mm 3050 ≤8000
Kandel mm 4 2-6
Aluminium kandel mm 0,50 0.15-0.70

Pasipatan Tés

Kriteria Métode Tés Unit Nilai
Pasipatan Fisik Kandel - mm 4
Gravitasi husus - Kg / M.3 1900
Beurat - Kg / M.2 7.5
Therm. Konduktivitas ASTM C 518 W / (mK) 0,45
Therm. Ékspansi ASTM D 696 X 10-6 / ° C 24
Pasipatan Mékanis Kakuatan regangan ASTM E8 MPa N / mm2 49
Elongasi ASTM E8 % 5%
2% Stres Bukti ASTM E8 MPa N / mm2 44
Karugian Transmisi Sora Réduksi Sora ASTME413 STC 27

dimen1
Kinerja Seuneu

Dina Aluminium Composite Panels Bahan inti ngagaduhan peran anu penting dina nangtoskeun sipat seuneu tina gedong éta. Tanpa ngorbankeun salah sahiji sipat dasarna Ocean Panels ACP - A2, ACP-FR mangrupikeun produk anu dirancang pikeun nutupan norma seuneu sareng kaamanan di panjuru dunya.

Babandingan Kinerja Seuneu

Alucosun FR-A2 Alucosun FR  Alucosun pe
Kandel 4 4 4
Bahan Kaduruk dina Inti <10% <30% <100%
Standar BS / EU EN13501-1 (A2 s1 d0) EN13501-1 (B s1 d0) -
Standar AS NFPA 285 (Lulus), ASTM E119 (Lulus) NFPA 285 (Lulus), ASTM E119 (Lulus) -
Australia / Selandia Baru  AS / NZS 1530.3 (Teu aya ignition) AS / NZS 1530.1 (Teu aya ignition) -
Jérman En1187 (Lulus) DIN41027 (Lulus) En1187 (Lulus) DIN41027 (Lulus) -
Singapura EN13501-1 (A2 s1 d0) EN13501-1 (B s1 d0) -
UEA EN13501-1 (A2 s1 d0) NFPA 285 (Lulus) EN13501-1 (B s1 d0) NFPA 285 (Lulus) -

dimen3Kelir & Rengse

Rupa-rupa pilihan warna sareng bérés ngajantenkeun Alucosun ACP janten pilihan amplop wangunan favorit. Rupa-rupa spéktra, daya tahan kualitas sistem cat tina bérés sareng sajabana Ngajantenkeun jas pikeun aplikasi cladding naha éta mangrupikeun gedong komérsial, struktur ikonik kalayan idéntitas unik atanapi mérek mantep. Alucosun ACP nawarkeun rupa-rupa standar sareng custom finish di fasilitas coil co-in-house. Alucosun ACP nyaéta permukaan anu réngsé nganggo sistem cét PVDF sareng NANO dina prosés palapis coil kontinyu anu mastikeun kualitas sareng konsistén dina patuh kana spésifikasi AAMA 2605.

PVDF sistem cet kalayan résin 70% PVDF anu kasohor dipikaterang ku résistansi tinggi sinar UV sareng pangaruh lingkungan maka Alucosun® nyaéta kinerja anu awét sareng konsisten dina kondisi cuaca anu ekstrim.

SORAcét dipikaterang ku daya tahan anu hadé. Sipat kimia sareng fisik anu hadé tina cét kualitas ieu parantos dikenal sareng dibuktoskeun ku pangguna sareng arsiték sadunya salami opat puluh taun ka pengker sareng ayeuna ieu masih teras-terasan unggal dinten.

NANO- PVDFnyaéta sistem cét beberesih nyalira. Sistem Cét sapertos kitu nyayogikeun tambahan mantel luhur anu jelas kalayan partikel NANO anu sangat crosslink dina finish PVDF; nu mastikeun permukaan lemes. Permukaan anu lemes sareng jelas ngajantenkeun kokotor sareng lebu difcult caket anu masihan wangunanna katingali bersih. Sistem cet PVDF sareng NANO kuat pisan ngajamin 15-20 taun jaminan réngsé.

ANODISpanel sareng sababaraha pilihan bérés aya di Alucosun tapi éta tunduk kana watesan waktos sareng ukuran ® anu tangtu. Dijagaan sacara alami ku panel lapisan anodized tahan tahan gores anu awét pikeun masihan jaminan ngeunaan 30 taun.

PE sareng HDPE cet dipaké sacara lega dina seueur aplikasi berkat rentang warna sareng ékonomisasi anu diperhatoskeun, ayeuna taun jaminan tiasa diperpanjang tina 5 taun dugi ka 8 taun kalayan tipena béda lapisan. HDPE réngsé ogé sayogi salaku sistem cét khusus.

Multi-réngsé

Padahal biasa dianggo panel Aluminium Composite mangrupikeun cladding témbok sareng aplikasi iklan, ayeuna seueur dianggo dina sababaraha séktor sapertos hiasan, paméran, kendaraan sapertos Truk kontainer, karéta, pesawat terbang, kapal, jati, elemen arsitéktur sareng sajabana Salaku ACP mangrupikeun bahan anu fleksibel anu tiasa dianggo sasarengan sareng imajinasi desainer sareng arsiték pikeun ngabayangkeun kreasi anu megah. Kalainan dina aplikasi ngadorong urang pikeun milarian sareng ngembangkeun bérés teu konvensional pikeun ngabakar karep pikeun nyayogikeun pilihan anu teu terbatas. Sababaraha bérés utama anu aya dina produk Aluminium urang sapertos dihandap, tapi henteu diwatesan di dieu; upami anjeun tiasa bayangkeun urang tiasa nyiptakeunana.

※ SOLID
※ MÉTIKIK
※ SPECTRA
※ GLOSY
※ MATÉ
※ Sikat
IR Eunteung
BER TIMBER
※ BATU
※ ALAM - COPPER, ZINC, TITANIUM STAINLESS STEEL
dimen4
Pvdf Lukisan Propertites

COATING PVDF ALUMINIUM
S. Henteu Parameter  Standar Tés Hasil
1 Gloss @ 60 gelar ASTM D 523  20-80
2 Formability (T-ngabengkok) ASTM D1737-62 2T, henteu aya retakan
3 Ngabalikeun dampak-crosshatch NCCA II-5 Henteu pilih
4 Teu karasa-patlot ASTM D3363 ≥2H
5 Adhesion ASTM D3359 Henteu pilih
Garing Métode 8 Henteu pilih
Baseuh 37.8 ° C, 24 jam Henteu pilih
Cai ngagolak 100 ° C, 20 mnt
6 Kandel Cét (μm) AAMA2604 25-36 μm gumantung kana lapisan palapis
7 Résistansi karasa ASTM D968-93 40 l / mil
8 Résistansi Kimia ASTM D1308-87 Henteu aya parobihan
Résistansi Asam ASTM D1308-87 Henteu aya parobihan
Résistansi Alkali ASTM D1308-87 Henteu aya parobihan
Résistansi pangleyur AAMA 2605-05 Henteu aya parobihan
Résistansi Résistansi
9 Tés cuaca-o-méter: ASTM D2244-93 Max. 5 unit saatos 10 taun
Ingetan warna ASTM D523-89 Mnt 50% saatos 10 taun
Ingetan gloss ASTM D4214-89 Max. 8 unit kanggo warna & 6
Lalawanan kapur Pikeun bodas saatos 10 taun
10 Résistansi semprot uyah ASTM B117-90 Lulus (400hrs X5% NaCl)
11 Lalawanan asor ASTM D2247-94 Teu aya lepuh Saatos 4000 WIB, 100% RH, 38 ° C

dimen5

dimen6

Metode anu Disarankeun Ngabersihan

Luas sareng sifat tina nyeuseuh gedong bakal gumantung kana bahan atanapi sistem, tempatna sareng posisi géograpisna dina jero gedong, sareng tingkat pembersih anu diperyogikeun. Pangropéa normal mangrupikeun padamelan anu umum diakuan perlu pikeun ngahontal katahanan anu diarepkeun.

Taat kana rekomendasi pabrikan atanapi suplai panyawat Nalika diberesihan, alat aksés anu sapertos tangga, pementasan, Parancah mobile, tukang nyokot céri atanapi anu sami, kedah disiapkeun sareng bantalan pikeun ngajaga panél tina pangaruh. Beberesih salah hasilna karuksakan palapis teu katutup ku istilah sareng kaayaan jaminan produk.

Entong nganggo pelarut organik anu kuat.

Entong nganggo alkali, asam kuat atanapi beberesih kasar. Upami pangleyur sareng beberesih ieu dianggo, cétna tiasa ngabareuhan, dikepak atanapi diresak.

Entong nganggo cai tekanan tinggi pikeun ngabersihkeun sabab ieu tiasa nyababkeun karusakan dina ségmén gabungan atanapi nyababkeun cet dihapus. Blasting cai henteu disarankeun.

Entong dicampur beberesih anu béda. Upami beberesih kedah dicampur, mangga turutan instruksi pabrikna.

Hindarkeun suhu anu ekstrim pikeun ngabersihan permukaan anu dilapis. Permukaan anu dipanaskeun ku panonpoe (di luhur 40 ℃) tiasa ngagancangkeun réaksi kimia sareng tiasa ngejat cai tina larutan nyésakeun résidu sareng noda. Sabalikna, suhu anu handap pisan tiasa masihan épék beberesih anu goréng.

Alucosun ®usaha tina Wisdom Metal Composites Ltd anu nyayogikeun produk-produk anu luar biasa dina kolaborasi sareng fasilitas manufaktur anu sohor di Jiangsu, ngagaduhan sakitar dua dasawarsa pangalaman anu euyeub dina Industri Panel Aluminium. Alucosun a®mérek anu nyayogikeun sadayana kabutuhan panel arsitéktur anjeun, Dilengkepan ku sadaya fasilitas di-bumi pikeun mastikeun komitmen kualitas produk sareng pangiriman. Kami nawiskeun produk pangsaéna kalayan sampurna; kahontal ku campuran idéal para ahli industri, téknologi panganyarna sareng mesin canggih. Fasilitas anu didirikeun pikeun ngahasilkeun langkung ti 10Million M2 per taun, kalayan tilu (3) pepelakan pikeun sababaraha Produksi Panél, Pelapis Warna sareng peralatan Laboratorium sareng Gudang anu lengkep.

Alucosun®ngoperasikeun sapanjang Jauh Wétan, Wétan Tengah, Amérika Latin, Éropa sareng Amérika. Kantor régional kami, rekan dagang, agén sareng distributor di seluruh daérah ngamungkinkeun kami pikeun nyumponan sarat anjeun pikeun bahan arsitéktur sareng jasa dukungan dimana waé anjeun meryogikeunana.


  • Saméméhna:
  • Teras: