ALUMINIUM COIL COIL

Pedaran pondok:

Aluminium pra-cet nyayogikeun permukaan cet anu kualitas luhur pisan dina rupa-rupa warna sareng tékstur. Bahkan aya sareng pilem cetak kanggo masihan épék sapertos kai-sisikian sareng marmer.


Detil Produk

Tanda Produk

20171011131820_43706 (1)

PANJELASAN PRODUK

Aluminium pra-cet nyayogikeun permukaan cet anu kualitas luhur pisan dina rupa-rupa warna sareng tékstur. Bahkan aya sareng pilem cetak kanggo masihan épék sapertos kai-sisikian sareng marmer.

Warna tiasa matt atanapi herang pisan, lemes, anti corétan. Éta ogé sayogi dina peunteun aluminium sareng paduan anu béda sahingga anjeun tiasa nyaimbangkeun katerampilan sareng kakuatan. Alucosun nawarkeun coil coated berkualitas tinggi dina pe, HDPE, PVDF, tipe NANO-PVDF pikeun multi-aplikasi anjeun.

p62

PVDF & Févisi

Panel komposit aluminium Alucosun ngan ukur nganggo PVDF KYNAR 500 atanapi cét FEVE anu dipikaterang ku ketahanan anu hadé. Sipat kimia sareng fisik anu luhung tina cet kualitas ieu parantos dikenal sareng dibuktoskeun ku pangguna sareng arsiték sadunya salami sapuluh taun katukang sareng ayeuna ieu masih teras-terasan unggal dinten.

Alucosun ngagaduhan kisaran warna anu teu terbatas sareng pilihan finish serbaguna, patepung sareng kreativitas anu teu aya watesna désainer sareng arsiték.

NANO-PVDF

Panel komposit aluminium Alucosun NANO-PVDF dilapis ku lapisan cet Nano-PVDF, nambihan lapisan palapis transparan NANO lapisan luhur palapis PVDF dina kulit aluminium payun. Kacuali sagala kaunggulan luar biasa tina palapis PVDF, NANO-PVDF langkung unggul dina tahan polusi, tahan kimia sareng ngabersihkeun diri.

Salaku mikroskop nunjukkeun, permukaan PVDF bénjol bari salah sahiji NANO-PVDF lemes. Hatur nuhun kana ieu, taneuh sareng minyak boro-boro nembus kana permukaan sareng cai hujan kalayan gampang nyandak éta, nyirorot pisan biaya pangropéa.

p63
p64

KAYU & PASAR

Kayu Alucosun sareng séri marmer ngagabungkeun kaéndahan alami kai sareng batu sareng pasipatan anu luar biasa tina panel komposit aluminium Alucosun, nyandak tampilan seger tina gedong. Kauntungan kritis sanés tina kai sareng batu anu nyata nyaéta bahanna tiasa dibentuk kana desain anu dipénta.

Dua jinis sayogi kalayan kualitas finish cet Kynar dilarapkeun. Ieu cukup awét pikeun aplikasi luar jangka panjang sedengkeun pilem PET PET anu diterapkeun elegan tapi hemat biaya pikeun hiasan di jero ruangan.

Sikat & Eunteung

Alucosun brus sareng kaca spion ngamungkinkeun anjeun nganut daya tarik éstétis ku lacquer anu jelas pelindung, samentawis éta, masihan anjeun kinerja tinggi panel komposit aluminium Alucosun sapertos kaku anu luar biasa sareng tahan cuaca. Sacara rinci, sikat sikat ngajantenkeun anjeun ningali aluminium atah anu pangsaéna sareng seri eunteung masihan anjeun cerminan anu sami salaku kaca spion anu peka kana tekanan.

Hatur nuhun kana pangaruh anu unik, dua finish ieu cukup populér dina hiasan interior klasik sareng tampilan. Di sagigireun éta, Alucosun ogé ngagaduhan tampilan anu anodisasi pikeun dua bérés ieu nawiskeun arsiték ideu kreatif dina konstruksi luar kalayan jaminan jangka panjang.

p65

SPESIFIKASI

Paduan

AA1100 / AA3000 / AA3105 / AA5000

Teu karasa

H0 / H12 / H14 / H16 / H24 / H44

Kandel

0,08-1,2mm

Lebar

1000mm, 1240mm, 1270mm, 1520mm, 1590mm, 2020mm

Beurat Coil

1000-3000 KG

Kinerja permukaan

Padet, logam, Kayu, Eunteung, Anodisasi, disikat

Jinis palapis

PE, HDPE, PVDF, FEVE, NANO-PVDF, ANODIZED

Aplikasi

Hateup, Plafon, Panto, Ngadamel ACP, Gutter, Atap Bergelombang

Pakét

Paket standar

Waktos pangiriman

dina 15-25 dinten denpends on persis ukuran coil

Istilah Pamayaran

L / C henteu tiasa dibalikkeun dina paningali, atanapi T / T

p66

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • PRODUK Hubungan