PANEL KOMPOSIT ALUMINIUM (Pikeun TANDA)

Pedaran pondok:

Alucosun nawiskeun kagunaan aplikasi anu hadé ku rupa-rupa warna sareng pilihan bérés khusus. Alucosun ogé nawiskeun reliabiliti dina pagelaran ku awét sareng permukaan anu fleksibel awét. Salajengna wawakil Alucosun sok aya dina palayanan palanggan kalayan kanyaho produk profesional sareng saran anu cocog iraha diperyogikeun.


Detil Produk

Tanda Produk

PANJELASAN PRODUK

Alucosun nawiskeun kagunaan aplikasi anu hadé ku rupa-rupa warna sareng pilihan bérés khusus. Alucosun ogé nawiskeun reliabiliti dina pagelaran ku awét sareng permukaan anu fleksibel awét. Salajengna wawakil Alucosun sok aya dina palayanan palanggan kalayan kanyaho produk profesional sareng saran anu cocog iraha diperyogikeun.

Alucosun parantos ngahontal kasuksésan anu hébat ku inovasi anu teu kendat dina produk sareng jasa, sakumaha ogé komitmen urang pikeun kasuksesan anjeun dina 20 taun ka pengker.

ALUMINIUM COMPOSITE PANEL (FOR SIGNAGE)
ALUMINIUM COMPOSITE PANEL (FOR SIGNAGE)

KAUNTUNGAN

● Permukaan lemes pisan sareng sagala rupa warna:
Kami tiasa nyayogikeun warna RAL sareng Pantone, kalebet gloss tinggi (85-95%), gloss matt, brushing, mirror, sareng board finish kai sareng ngarobih kabutuhan anjeun.

● Rupa-rupa diménsi:
Lebar ti 1000mm dugi ka 2000mm. Panjangna tiasa disesuaikan sareng kabutuhan anjeun saluareun ukuran standar numutkeun téhnik ngolahna.

● Unggul-tahan hawa sareng rub-resistansi:
Perlakuan permukaan kalayan paménta cet poliéster tahan ultra-grade tinggi (ECCA), ngajamin 8-10 taun; upami nganggo cet KYNAR 500 PVDF, dijamin 15-20 taun.

● Pamrosésan gampang sareng sagala rupa modalitas:
Éta tiasa diolah kana sababaraha bentuk sareng tiasa diolah ngalangkungan, ngabengkokkeun, nubles, nempel sareng melukis.

● Lingkungan ramah:
Fasilitas produksi kami ramah lingkungan sareng polusi nol

STRUKTUR PRODUK

ALUMINIUM COMPOSITE PANEL (FOR SIGNAGE)

DIMENSI

Barang

Kisaran

Ukuran standar

Kandelna panel

2-8mm

2mm, 3mm, 4mm, 6mm

Kandel kulit aluminium

0,1-0,5mm

0.15mm, 0.21mm, 0.3mm, 0.4mm, 0.5mm

Lebar

1000mm-2000mm

1000mm, 1220mm, 1250mm,
1500mm, 1550mm, 2000mm

Panjangna

≥1000mm

2440mm, 3050mm, 3660mm, 4050mm

LAPORAN Tés

Item Nguji

Standar

Hasil

Beurat Satuan

ASTM D792

3mm = 3.8kg / m2; 4mm = 5,5kg / 7m2

Ékspansi Termal

ASTM D696

24-28

Suhu Deformasi Termal

ASTM D648

115

Ngalaksanakeun Thermal

ASTM D976

0.102kkal / m.hr

Kakuatan Flexural

ASTM C393

14.0 * 10 ^ 5

Résistansi Pangaruh

ASTM D2794-93

1,64kgf

Kakuatan Perekat

ASTM D903

0,77kg / mm

Élastisitas Flexural

ASTM D790

4030kg / mm2

Résistansi Nyukur

ASTM D732

2,7kgf / mm2

Koefisien ékspansi pembakaran

ASTM E84

DIKALUAR

Kinerja résistansi tekanan angin

ASTM E330

LULUS

Pasipatan Ngalawan Cai

ASTM E331

LULUS


  • Saméméhna:
  • Teras: