PANEL KOMPOSIT ALUMINIUM

Pedaran pondok:

Kalayan ningkatna téknologi inti, Alucosun FR parantos dikembangkeun pikeun syarat ketat peraturan retardansi ure dina produk arsitektur. Alucosun FR parantos dipénta ku arsiték sadunya sareng pamilik gedong sanés ngan ukur ku sipat luhung na sapertos extreme atness ekstrim, kaku anu luhur nanging kamampuan bentuk anu saé, tapi ogé, anu pangpentingna, performa anu berkesan dina buktina éfisién tina kauntungan tina mineral-mineral na inti.


Detil Produk

Tanda Produk

PANJELASAN PRODUK

DIVERSITY

BEDAAN
Varitey warna sareng spéktra ageung warna standar sareng custom, sareng matt sareng gloss tinggi nishes. kaca spion sareng sikat ogé Oge Alucosun mangrupikeun produsen munggaran anu nawiskeun panel langkung lega (2000mm) ngadukung percetakan format anu lega. 

EASY

Pilem PEEL MUDAH
Pilem Pelindung Gampang Unik anu gampang tiasa dipiceun iraha waé anjeun nganggo. Permukaan panel moal tahan lipatan nalika eureun tina prosés panyabutan. Viskositas Pilem henteu nyimpang kana waktos hasilna ningkatna umur hirup Alucosun Sign ®.

RELIABLE QA SYSTEM

SISTEM QA anu dipercaya
Sistem QA anu mantep sareng didaptarkeun mastikeun kualitas produk anu kami kirimkeun. Kahontal ku sampurna ngagabungkeun Laboratorium lengkep sareng tenaga kerja terampil. Unggal angkatan produksi diuji dina interval anu teratur ngeunaan conto waktos sareng laporan disimpen dirékam dina panyimpenan anu aman pikeun lacak ka payun.

SHORTER LEAD TIME

WAKTU LEPAS LEPAS
Kami damel sadidinten kalayan seueur saham Bahan Baku pikeun sababaraha spésifikasi pikeun ngalayanan klien kami di sakumna dunya. Salaku tambahan, urang strategis ayana dina jarak ka sumber anu ngamungkinkeun urang pikeun ngalakukeun produk khusus ogé, ngajantenkeun waktos kalungguhan urang langkung pondok tibatan seueur pabrik anu sanés.

INNOVATION

INOVASI
Kami masihan kontribusi anu penting pikeun industri Signage ku ngembangkeun produk anyar. Divisi R&D urang di damel bareng fasilitas manufaktur PPG lokal pikeun ngembangkeun cét pe khusus anu tiasa cocog sareng sadaya jinis mesin Digital Printing. Samentawis éta, urang damel keras dina ngembangkeun produk énggal anu langkung énggal sareng saftey pikeun klien kami.

STRUKTUR PRODUK

ps

Alucosun Tanda®panel komposit aluminium diwangun ku dua lambar aluminium sareng inti poliétilén anu dilaminasi dina prosés kontinyu kalayan suhu luhur.

Diménsi Panel

Barang Kisaran Ukuran Standar
Kandel Panel (mm) 2-8mm 2mm, 3mm, 4mm, 6mm
Kandel Kulit Aluminium (mm) 0,1-0,5mm 0.12mm, 0.15mm, 0.21mm, 0.3mm
Lebar 1000-2000mm 1220mm, 1250mm, 1500mm, 2000mm
Panjangna ≥1000mm 2440mm, 3050mm, 3660mm, 4050mm

Toléransi Diménsi

Kandel (mm) -0 + 0,2
Lebar (mm) ± 2
Panjang (mm) ± 3
Diagonal (mm) ± 5
Bow Maksimum (mm) ≤5
Maksimum Squcious (mm) ≤5

SUPER HIGH GLOSS WHITE COLOR SERIES

SIFAT SIFAT

Kandel Cét (micron) 18-20µm
Pensil karasa 2H
Kasulitan Palapis 2T
Résistansi Suhu -40 ℃ ~ + 80 ℃
Kakuatan Pangaruh (Kg / cm2) 50kg / cm2
Résistansi Cai ngagolak 2 jam, teu aya parobihan
Résistansi Asam 5% HCL, 24 jam teu aya parobihan
Résistansi Alkali 5% NaOH, 24 jam teu aya parobihan
Résistansi Minyak 20 # minyak mesin, teu aya parobihan
Résistansi pangleyur 200 kali ku MEK
Résistansi Résistansi > 1000 kali tanpa robih
Kakuatan mesék 180 ° > 5 Newton / mm
Jenis Alloy AA3003 / AA1100
Sistem Cét / Metode / Spék Palapis poliéster / Coil / AAMA
Gloss @ 60 ° 70% -100% 
Gelar Matte 20% -40% 
Karugian Transmisi Sora (dB) 23-25
Nilai Sunda (MK / W) 0,0045 0,0078 0,0110
Nilai U (W / MK) 5.7 5.6 5.5
Ékspansi Termal Liner 2,4 mm / m @ unggal 100 ° C

STANDARD RANGE

APLIKASI

Alucosun Tanda ®panel dianggo dina sababaraha aplikasi anu aya dina kahirupan sapopoe. Mangrupikeun produk anu manpaat sareng serbaguna dina industri signage sareng iklan pikeun kreasi anu megah.

TANDA NGADamel sareng TOKO FITTING

Hatur nuhun kana kalenturan anu luar biasa sareng formability tina Alucosun Sign ®PE, éta cocog pisan pikeun pembuatan signage, display, stand pameran, jst.

DASAR DASAR

Alucosun Tanda® PE, cét dijamin PPG, kalayan sababaraha pilihan warna sareng gloss, masihan solusi anu idéal pikeun hiasan interior.

LED / UV DIGITAL PRINTING

Alucosun Tanda ®nawiskeun percetakan digital UV sareng percetakan LED. Éta tiasa cocog pikeun sadaya jinis mesin percetakan, permukaan panel ogé sanggup nyetak digital LED. Cindekna, téknologi percetakan LED tiasa ngahémat 50% énergi. Biaya lampu LED tiasa dianggo salami 4000 jam, ogé ramah lingkungan, langkung stabil, operasi gampang. Ayeuna kedah janten trend pikeun industri percetakan.

application

HARANSI

Sadayana Alucosun Sign® bérés sumping pikeun garansi 5 taun kanggo panggunaan éksternal. Bérés sareng cermin bérés sareng prosedur anu sanés henteu dijamin pikeun aplikasi luar pikeun garansi warna pasti mangga ngahubungi kami pikeun detil.

product1

PANGALAMAN urang

Ti mimiti pisan, Alucosun Sign ®parantos teras-terasan panonna kabuka pikeun sapanjang jalan, ti saprak nyoko kana bahan baku dugi ka produk akhir, anu sadayana dipinuhan ku sistem kontrol kualitas - sampurna diwangun ku inspektur propésional sareng aparat laboratorium anu maju, mastikeun yén produkna saluyu sareng standar internasional.

Alucosun Tanda  ®tim komitmen pikeun ngadukung palanggan kami ku nyayogikeun pangiriman waktos produk anu hadé pikeun dipercaya sareng jasa anu nilai luar biasa. Sadaya faktor ieu tiasa ngabantosan dina nguntungkeun kalapa di pasar anjeun. Kami tujuan pikeun ngajaga visi sareng misi kami ku teras-terasan milari paningkatan sareng pamekaran ngalangkungan pendidikan sareng pembelajaran kontinyu.

Kami ngajak anjeun nempatkeun produk kami pikeun uji, anjeun bakal kéngingkeun langkung ti anu diarepkeun!

Henteu ngan ukur kecakapan tapi ogé atos-atos nangtoskeun élévalénsi urang.


  • Saméméhna:
  • Teras: