ALUMINUM HONEYCOMB PANEL

Pedaran pondok:

Dibandingkeun sareng bahan hiasan témbok anu sanés, panel honeycomb Aluminium ngagaduhan pelestarian panas anu saé sareng insulasi panas. Alesanna nyaéta hawa antara raray sareng lapisan handapeun dipisahkeun kana seueur liang sélulér anu ditutup, anu panyebaran panas sareng gelombang sora kawates pisan. Ayeuna, panel honeycomb aluminium parantos seueur dianggo dina hiasan arsitektur modéren, karéta, mobil sareng industri manufaktur kapal.


Detil Produk

Tanda Produk

PANJELASAN PRODUK

Dibandingkeun sareng bahan hiasan témbok anu sanés, panel honeycomb Aluminium ngagaduhan pelestarian panas anu saé sareng insulasi panas. Alesanna nyaéta hawa antara raray sareng lapisan handapeun dipisahkeun kana seueur liang sélulér anu ditutup, anu panyebaran panas sareng gelombang sora kawates pisan. Ayeuna, panel honeycomb aluminium parantos seueur dianggo dina hiasan arsitektur modéren, karéta, mobil sareng industri manufaktur kapal.

KAUNTUNGAN

● Kakuatan anu luhur
● beurat beurat pisan
● Lemes permukaan anu unggul

● Ramah lingkungan
● Pangropéa bébas masalah
● Pabrikan ékonomis dina situs

● Warna sareng jangkauan bérés terbatas
● Beban anti angin, ékspansi anti termal
● Insulasi akustik sareng seismik anu hébat

ALUMINIUM HONEYCOMB PANEL
ALUMINIUM HONEYCOMB PANEL
ALUMINIUM HONEYCOMB PANEL

STRUKTUR PRODUK

ALUMINIUM HONEYCOMB PANEL

DIMENSI

Kandel standar (mm)

Lebar standar (mm)

Panjang standar (mm)

10

1250

2500/3200/4000

10

1500

2500/3200

15

1250

2500/3200

15

1500

2500/3200

20

1500

2500/3200

25

1500

2500/3200

Sadaya format standar sayogi tina stok

· Kana Permintaan: Kandel Khusus / Lebar / Panjang

LAPORAN Tés

Barang

Unit

Alucosun

Kandelna standar

mm

10

15

20

25 (maks 50mm)

Kandel kulit payun

mm

≥0.8

Kandel kulit tukang

mm

≥0.7

Ukuran panel

mm

Lebar: ≤2000 Panjang: ≤3000

Beurat

Kg / m2

5.0

6.7

7.0

7.3

Kakuatan

kNcm2 / m

21 900

75 500

138 900

221 600

Modulus élastisitas

N / mm2

700 000

Ukuran sél

mm

6mm-12mm

Indéks réduksi sora

dB

21

22

23

25

Lalawanan termal

m2k / w

0,0074

0,0084

0,0089

0,0093

Lalawanan suhu

-40 ka +80

 

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • PRODUK Hubungan