ALUMINIUM LATTICE PANEL

Pedaran pondok:

Alucosun Panganyarna ®  ngenalkeun panel komposit generasi anyar dina inti aluminium inovatif tibatan poliétilén normal atanapi inti anu dieusi mineral. Produk anyar ieu anu dingaranan panel kisi aluminium dikembangkeun ku Alucosun pikeun syarat anu ketat pikeun pangaturan nahan seuneu dina produk arsitektur.

Diwangun ku struktur aluminium 100%, panel kisi aluminium Alucosun digabungkeun sareng performa seuneu anu luar biasa, ringan sareng gampang ngadamel fabrikasi komposit ngajantenkeun panel kisi aluminium Alucosun dina impian arsiték.


Detil Produk

Tanda Produk

PANJELASAN PRODUK

Alucosun Panganyarna ®  ngenalkeun panel komposit generasi anyar dina inti aluminium inovatif tibatan poliétilén normal atanapi inti anu dieusi mineral. Produk anyar ieu anu dingaranan panel kisi aluminium dikembangkeun ku Alucosun pikeun syarat anu ketat pikeun pangaturan nahan seuneu dina produk arsitektur.

Diwangun ku struktur aluminium 100%, panel kisi aluminium Alucosun digabungkeun sareng performa seuneu anu luar biasa, ringan sareng gampang ngadamel fabrikasi komposit ngajantenkeun panel kisi aluminium Alucosun dina impian arsiték.

Panel kisi aluminium diwangun ku inti aluminium anu teu kabeuleum sareng dipasang antara 0.7mm sareng 0,5mm aluminium kandel (kelas luar tina AA3003 atanapi AA5005) pikeun permukaan tukang.

alp

Kapamilikan Fireproof

Uni Éropa BS EN 13501-1 Paripolah seuneu- A2
Produksi haseup- s1
Tetes Flaming- d0

Diménsi

SPESIFIKASI ALUCOSUN®
KABEH KABEH 3MM, 4MM
Kandel Kulit Hareup 0.50MM, 0.60MM, 0.70MM
Jembar 1220MM, 1250MM, 1500MM, UKURAN UKURAN SADAYANA
PANJANG Jajaran 1000MM-5000MM
Beuratna 3.8KG / M (0,5,0.4 / 4MM); 4.3KG / M (0.7,0.5 / 4MM)
ALLOY JENIS AA3003, AA5005

KAUNTUNGAN PRODUK

● Beurat enteng:

Kalayan inovasi téknologi inti, panel kisi Alucosun gaduh langkung beurat langkung beurat dibandingkeun sareng bahan tahan seuneu normal anu langkung enteng dibandingkeun bahan sanés anu sami kaku. Éta ngahémat biaya transportasi sareng biaya kuli ogé.

asp3

● Kinerja Fireproof:
Struktur ieu mastikeun panel henteu kabakaran sareng ngajantenkeun langkung dipercaya sareng populér di sadaya aplikasi façade, khususna di USA (NFPA285), UK (standar BS 476-4) sareng Australia (standar AS1530.1) dimana aya sarat anu langkung luhur sareng paménta pikeun éléktronik retardancy.

asp4

● Lingkungan ramah:
Janten anggota bumi urang, urang ngagaduhan tanggel waler ngajaga bumi bumi urang. Inti aluminium bergelombang kami tina panel Alucosun A2 nyaéta 100% didaur. Ogé teu aya polusi nalika produksi sareng panerapan.

asp5

● Kakuatan mesék
Inti panel kisi aluminium mangrupikeun bahan nonabsorbent sami sareng dua lambaran panutup. Bahan anu sami ngalaman ékspansi termal anu kirang sareng setrés kontraksi. Samentawis éta kami gaduh tés kakuatan mesék unggal minggu dina 30 dinten saatos produksi. Panél kami bébas tina delaminasi.

asp6

● Ngaracun Karacunan

Kaseueuran maotna seuneu henteu disababkeun ku kaduruk, tapi ku aseupan haseup, inti Alucosun A2 murni aluminium sareng henteu kaduruk. Sedengkeun inti tina panel tahan api tradisional anu sanés mangrupikeun komponén kimia, janten panél énggal kami langkung aman sareng tiasa dipercaya kumargi éta henteu ngagaduhan kaluaran nalika dipanaskeun.

asp7

● Formability:
Aluminium kisi panel aluminium inti cocog pikeun diteukteukan sareng alur sareng kirang dianggo dina router. Kituna, éta ngahémat anggaran sareng waktos anjeun. Éta nyandak seueur bentuk anu béda sareng formabilitas anu sampurna henteu mangaruhan stabilitas atanapi fl atness na.

asp8

DATA Téknis

HARTA STANDAR Tés KONDISI atanapi UNIT Hasilna
Beurat Satuan ASTM D 792 Kg / m² 4.3
Aluminium Hareup Kandel - mm 0,7
Palapis Kandel EN ISO 2360-2003 μm 32
Pensil karasa ASTM D3363 HB mnt 2H
Résistansi Pangaruh ASTM D2794 kg.cm > 110
Kalenturan palapis ASTM D 4145 T-ngabengkokkeun (0-3T) 2T
Adhesion Palapis ASTM D 3359 Teu éléh adhesion Lulus
Ingetan Warna ASTM D 224 Meunteun Max 5 Unit saatos 4000 Jam Lulus
Ingetan Gloss ASTM D 523 80% saatos 4000 Jam Lulus
Résistansi Kapur ASTM D 4214 Meunteun Max 8 Unit saatos 4000 Jam Lulus
Résistansi Cai ngagolak AAMA 2605 100 kanggo 20mins Kirang ti 5% 4B
Résistansi Asam Muriatik AAMA 2605 10 tetes 10% HLC, 15mins Henteu leuleus
Résistansi Alkali ASTM 1308 10%, 25% NaOH, 1 Jam Henteu aya parobihan
Lalawanan Semprot Uyah ASTM B117 Hingga 4000 Jam Henteu aya parobihan
Lemah- Suhu luhur - -40 - 80 Henteu aya parobihan
Kakuatan mesék ASTM D 1781 mm · N / mm 140mm · N / mm (Kulit payun) 125mm · N / mm (Kulit tukang)
Kakuatan regangan ASTM E8 Mpa 5mm / mnt, 69MPa
Indéks réduksi Sora beurat ISO 717-1: 2013 db 22 (-1, -2)

HARANSI

Garansi standar nyaéta 15 - 20 taun gumantung kana lokasina proyék pasti. Garansi 30 taun sayogi kanggo produk nished permukaan anu mumpuni.

Rupa-rupa pilihan warna sareng bérés ngajantenkeun Alucosun Pangénggalna®pilihan karesep ngawangun amplop. Rupa-rupa spéktra, daya tahan sistem cat kualitas bérés jsb. ngajantenkeun jas pikeun aplikasi cladding naha éta mangrupikeun gedong komérsial, struktur ikon kalayan idéntitas unik atanapi mérek anu mantep. Alucosun Panganyarna®nawarkeun rupa-rupa standar sareng custom finish di fasilitas coil co-in-house. Alucosun Panganyarna® nyaéta permukaan anu réngsé nganggo sistem cét PVDF sareng NANO di prosés palapis coil kontinyu anu mastikeun kualitas sareng konsistensi dina patuh kana spésifikasi AAMA 2605.

PVDF sistem cet kalayan résin 70% PVDF anu kasohor dipikaterang ku résistansi tinggi sinar UV sareng pangaruh lingkungan maka Alucosun® nyaéta kinerja anu awét sareng konsisten dina kondisi cuaca anu ekstrim.

NANA-PVDFnyaéta sistem cét beberesih nyalira. Sistem Cét sapertos kitu nyayogikeun tambahan mantel luhur anu jelas kalayan partikel NANO anu nyambung pisan dina PVDF Finish; nu mastikeun permukaan lemes. Permukaan anu lemes sareng jelas ngajantenkeun kokotor sareng lebu difcult caket anu masihan wangunanna katingali bersih. Sistem cet PVDF sareng NANO kuat pisan ngajamin 15-20 taun jaminan réngsé.

ANODIS panel sareng sababaraha pilihan FInish sayogi di Alucosun®kumaha ogé tunduk kana watesan waktos sareng ukuran anu tangtu. Dijagaan sacara alami ku panel lapisan anodized tahan tahan gores anu awét pikeun masihan jaminan ngeunaan 30 taun.

PE sareng HDPEcet dipaké sacara lega dina seueur aplikasi berkat rentang warna sareng ékonomina-tinimbangan éksténsif, ayeuna taun jaminan tiasa diperpanjang tina 5 taun dugi ka 8 taun kalayan tipena béda lapisan. HDPE réngsé ogé sayogi salaku sistem cét khusus.

asp9

INSTALASI FABRIKASI

asp10

Nalika panel kisi aluminium aya dina handapeun konstruksi tilepan, éta bakal janten alur di bagian lipatan tepi sareng éta tiasa muka V-alur sareng U-alur, sareng sajabana numutkeun syarat lipatan tepi, sababaraha cara alur anu has. Éta bakal nganggo mesin grooving khusus pikeun panel aluminium pikeun mastikeun jero alur henteu ngarusak bahan aluminium sabalikna sareng éta bakal ditingalkeun sareng kandel 0,8 mm. Éta tiasa nganggo ukuran paningkatan salaku iga anu dibatesan, sareng sajabana sabab diperyogikeun dina bagian grooving.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • PRODUK Hubungan