ALUMINIUM PANEL PANEL

Pedaran pondok:

Alucosun SOLID® nyaéta Aluminium Padat tos dilukis dina panel alloy aluminium utama kalayan rupa-rupa kandel sareng pilihan anu cocog sareng cocog pikeun aplikasi permukaan, hateup, siling. Éta dianggap salaku salah sahiji cladding paling awét, aman, ékonomi sareng ékofisisi anu aya ayeuna.

Alucosun SOLID ® diklasifikasikeun salaku fasad Kelas A1 Tahan Seuneu diuji ngalawan EN13501 sareng daya tahan na disababkeun ku sipat palapis PVDF kalayan rupa-rupa warna sareng bérés cocog sareng sababaraha rupa aplikasi.


Detil Produk

Tanda Produk

PANJELASAN PRODUK

Alucosun SOLID®nyaéta Aluminium Padat tos dicét dina panel alloy aluminium utama kalayan seueur ketebalan sareng pilihan anu cocog sareng cocog pikeun aplikasi permukaan, hateup, siling. Éta dianggap salaku salah sahiji cladding paling awét, aman, ékonomi sareng ékofisisi anu aya ayeuna.

Alucosun SOLID ® diklasifikasikeun salaku Kelas A1 Api Tahan Api diuji ngalawan EN13501 sareng daya tahan na disababkeun ku sipat palapis PVDF kalayan rupa-rupa warna sareng bérés cocog sareng rupa-rupa aplikasi.

STRUKTUR PANEL

PANEL STRUCTURE

Diménsi

Katerangan Kisaran Standar
Kandelna panel 2-5mm 2mm, 3mm
Lebar 1000-1500mm 1250mm, 1500mm
Panjangna 1000-5800mm 2440mm, 3050mm, 3200mm
Jenis Alloy AA 1000, AA 3003, AA 5052 AA 1100, AA 3003
Beurat 8,2kg / m2 pikeun 3mm

Toleransi Panel

Diménsi
 Kasabaran
Lebar (mm) 0 ka -0,4mm
Panjang (mm) ± 3mm
Kandel (mm) ± 0.2mm
Bédana Garis Diagonal (mm) ≤5mm
Lempeng Tepi (mm ≤1mm

Mékanis Sareng Fisik

Tensile Ultimate 185 MPa
Ngahasilkeun tarik 165 MPa
Elongation @ Putus 1-4%
Modulus élastisitas 68,9 GPa
Modél Gésér 25 GPa
Kakuatan Geser 110 MPa
Konduktivitas termal 154 W / mk
Titik lebur 643 - 654 C
Suhu Annealing 413 C
Gravitasi husus 2,73 G / C

Palapis Aluminium Pvdf padet

S. Henteu Parameter Unit Standar Tés Hasil
1 Tipe Palapis - - Lapisan fluorokarbon dumasar PVDF 15-20
2 Jaminan palapis - - 15-20 thn
3 Gloss @ 60 gelar % ASTM D 523 20-80
4 Formability (T-ngabengkok) T ASTM D1737-62 2T, henteu aya retakan
5 Dampak tibalik- crosshatch - NCCA II-5 Henteu pilih
6 Teu karasa-patlot mnt ASTM D3363 Min.f
7 Adhesion Lemah baseuh Cai ngagolak - ASTM D3359, metode 8 37.8 ° C, 24 jam. 100 ° C, 20 mnt. Henteu pilih pareum Henteu pilih Henteu pilih
8 Résistansi karasa liter / mil ASTM D968-93 (Keusik ragrag) 40
9 Résistansi Kimia - ASTM D1308-87 ASTM D1308-87 ASTM D1308-87 AAMA2605 ASTM D2248-93 Henteu aya parobihan
10% HCL (15 Menit Tés Tés)
20% H2SO4 72 Jam
20% NaOH 18 Jam
Tés mortir Pat 24 Jam
Deterjen, larutan 3%, 38ºC, 72hrs
Cuaca
10 Tés cuaca-o-méter - Max. 5 unit saatos 10 taun
Ingetan warna ASTM D2244-93 Mnt 50% saatos 10 taun
Ingetan gloss ASTM D523-89 Max. 8 hijian kanggo warna & 6 kanggo
Lalawanan kapur Bodas saatos 10 taun
11 Résistansi semprot uyah Hrs ASTM B117-90 Blister-10, juru tulis-8, saatos 4000
jam, 35 ° C halimun uyah
12 Lalawanan asor Hrs ASTM D2247-94 Teu aya lepuh Saatos 4000 WIB, 100% RH, 38 ° C

Kasalametan Seuneu

Alucosun SOLID®  nyaéta diuji saluyu sareng EN13501 éta diklasifikasikeun dina kelas A1 anu sacara harfiah produk henteu kaduruk. Luyu sareng kodeu kaamanan hirup NFPA sareng rupi-rupi otoritas pangaturan anu teu tiasa dibakar diidinan dina sadaya jinis gedong tanpa watesan. Dina hubungan ieu, AlucosunSOLID ®kalayan kelas A1 tiasa dipasang dina wangunan anu jangkung sareng jinisna naon waé.

Item Nguji Hasil
EN13501-1 Kelas A1
AS1530.1 Henteu kaduruk

fid

Ecoffriendly

Aluminium dianggap salaku logam industri anu paling didaur; éta bébas tina érosi logam beurat. Aluminium tiasa didaur ulang tanpa variasi kualitas. Aluminium daur ulang henteu tiasa dibédakeun tina aluminium parawan, prosés henteu ngahasilkeun perobihan dina logam, janten aluminium tiasa didaur deui salamina. Daur ulang aluminium ngahémat 95% biaya énergi pikeun ngolah aluminium énggal.

Pigmen anu dianggo dina sistem cet nalika produksi Alucosun Padet ®henteu bahaya. Sedengkeun ngalapis panel Padet téknologi anu dianggo pikeun ngolah anu ngamungkinkeun pelarutna dileupaskeun tina cét anu diduruk sareng diseupan deui kana prosés na.

Bérés

WARNA sareng HABIS
Alucosun SOLID®nyaéta permukaan anu réngsé nganggo sistem cét PVDF sareng Nano dina prosés palapis coil kontinyu anu mastikeun kualitas sareng konsistensi saluyu sareng spésifikasi AAMA 2605. Warna Padet umumna dua jas (26 +/- 1 µm) sedengkeun logam nyaéta tilu (3) jas (32 +/- 1 µm).

PVDF
Sistem cét kalayan diwangun résin minimum PVDF 70% dipikaterang ku résistansi hig sinar UV sareng épék lingkungan, janten Alucosun SOLID ® nyaéta kinerja anu awét sareng konsisten dina kondisi cuaca anu ekstrim.

NANO PAINT
Sistem nyayogikeun topcoat jelas tambahan kalayan partikel Nano anu sangat lintas silang dina finish PVDF; nu mastikeun permukaan lemes. Permukaan anu lemes sareng jelas ngajantenkeun kokotor sareng lebu sesah ditempelkeun anu masihan wangunanna katingali bersih. Nano PVDF nyaéta sistem cét beberesih nyalira.

PVDF sareng NANO
Sistem cét anu awét pisan ngajamin 15-20 taun garansi bérés.

ANODIS
Panel sareng sababaraha pilihan finish sayogi di Alucosun SOLID ®  kumaha ogé tunduk kana watesan waktos sareng ukuran anu tangtu. Dijagaan sacara alami ku lapisan SOLID anodized panels SOLID tahan awét tahan awét nyayogikeun garansi sakitar 30 Taun.

Pamasangan

Sadaya téhnik konvensional sareng kontémporér pikeun pamasangan Facades tiasa diadopsi kana pamasangan panel SOLID. Pilihan anu sanés pikeun ngalereskeun Nyumput ngajadikeun éta béda tina produk cladding komposit. Sagala bentukna cekung, cembung, juru, nutupan kolom, lemes, kanopi sareng sajabana tiasa gampang didamel sareng dipasang. Dina raraga kéngingkeun ékspansi termal seragam disarankeun nganggo sub- struktur anu didamel tina Aluminium. Disarankeun nganggo panél tina panggunaan tunggal sareng arah ngalereskeun seragam pikeun finish anu saé.

Beungkeutan Perekat

Alucosun SOLID® dihasilkeun kalayan lapisan ipis lacquer di sisi tukang pikeun mastikeun beungkeutan anu kuat sareng perekat janten tiasa langsung kabeungkeut kana substruktur tanpa aya aksésoris ngalereskeun anu katingali.

Las Stud

Panel anu kandelna 3 mm ka luhur aman pikeun ngelas (ISO 14555: 2017) kalayan kancing kancing di tukangeun panel pikeun panyumput anu disumputkeun. Paduan 3003 sareng 5005 dianggo pikeun panél anu saé pikeun tujuan las. Las di sisi tukang Panel sareng 3 mm ka luhur moal mangaruhan dina permukaan anu réngsé.

asp2

Alucosun ® usaha ti Wis om Metal Composites Ltd anu brs ngaluarkeun produk pamungkas dina kolaborasi sareng fasilitas manufaktur sohor kami anu lokasina di Jiangsu, dugi ka dua desés pangalaman anu euyeub dina Industri Panel Aluminium.

Alucosun ®mérek anu ngalaksanakeun sagala kabutuhan panel arsitéktur anjeun, naha éta téh Facade, Roof, Ceiling, Advertising, Identity Perusahaan. Dilengkepan sadaya fasilitas di-bumi pikeun mastikeun kualitas produk sareng komitmen pangiriman.

Kami nawiskeun produk pangsaéna kalayan ultim a teperfection; kahontal ku campuran idéal para ahli industri, téknologi panganyarna sareng mesin canggih.

Fasilitas anu didirikeun pikeun ngahasilkeun langkung ti 10 Juta M2 per taun, kalayan tilu (3) pepelakan pikeun sababaraha Produksi Panel, Pelapis Warna sareng Laboratorium Dina-imah anu cekap.

Alucosun  ®ngoperasikeun sapanjang Jauh Wétan, Wétan Tengah, Éropa sareng Amérika. Kantor régional kami, rekan dagang, agén sareng distributor di seluruh daérah ngamungkinkeun kami pikeun nyumponan sarat anjeun pikeun bahan arsitéktur sareng jasa dukungan dimana waé anjeun meryogikeunana.


  • Saméméhna:
  • Teras: