Bahan komposit (Jiangsu) dipilih salaku platform kerja sama aksi khusus "nguatkeun ranté sareng mekarkeun kota" platform internét industri Jiangsu

Dina raraga ngamajukeun pamekaran séhat perusahaan manufaktur di Propinsi Jiangsu saatos wabah sareng sadar kana paningkatan sareng pengulangan industri sareng konsumsi, tanggal 30 Juli, angkatan munggaran 38 "ranté kuat sareng perluasan kota" platform kerjasama internét industri di Propinsi Jiangsu dileupaskeun, sareng aksi khusus "nguatkeun ranté sareng ngembangna kota" di Propinsi Jiangsu sacara resmi diluncurkeun. Fucai (Jiangsu) e-commerce Co., Ltd. ngahadiran rapat salaku platform kerja sama aksi khusus "nguatkeun ranté sareng mekarkeun kota".

Konperénsi ieu diayakeun ku Jurusan Provinsi Jiangsu industri sareng téknologi inpormasi, sareng diayakeun ku Alibaba East China Co., Ltd., aliansi e-commerce industri Jiangsu, saisheng Technology Research Institute Research Jiangsu Co., Ltd., Asosiasi Informasi Jiangsu Enterprise sareng Jiangsu Fengyuan Network Technology Development Co., Ltd.

Dina rapat éta, Wang Junkai, Présidén Jiangsu saisheng Research Technology Technology Institute, nyarios yén palaksanaan tindakan khusus ditujukeun pikeun ngamajukeun kerjasama anu jero antara platform Internet industri utama sareng platform e-commerce di jero sareng di luar propinsi sareng Jiangsu perusahaan manufaktur, sareng sacara lega ngamajukeun tilu modeu kerjasama online anyar pasokan awan, produksi awan sareng penjualan awan di industri manufaktur propinsi, nambihan 100000 perusahaan kana awan dina waktos tilu taun sareng ngokolakeun 20 industri konci Platform awan ranté suplai bakal nyiptakeun 50 pabrik digital c2m kalayan penjualan langkung ti 100 juta yuan, ngokolakeun langkung ti 1000 bakat industri e-commerce, ngagampangkeun perusahaan manufaktur propinsi pikeun ngahontal langkung ti 300 milyar transaksi online sareng pesenan jasa, sareng sacara aktif ngabantosan perusahaan ngahontal pangwangunan tertib sareng séhat saatos epidemi.

Dina rapat éta, wawakil Alibaba, Suning, téknologi digital Haier sareng perusahaan sanésna nyarios saurang-saurang, nyatakeun pandanganana ngeunaan tindakan khusus "nguatkeun ranté sareng mekarkeun pasar". Ayeuna, industri manufaktur Cina nyanghareupan masalah pangwangunan internal sapertos kaleuwihan kapasitas sareng naékna biaya, sareng masalah éksternal tina naékna padamelan, biaya bumi sareng énergi. Kusabab kitu, éta penting pisan pikeun transformasi sareng ningkatkeun, sareng Digitalisasi anu cerdas, cerdas, sareng hemat biaya, otomatisasi sareng pamekaran kualitas luhur mangrupikeun tren umum. Aksi khusus ieu parantos ngempelkeun sababaraha platform anu saé di Propinsi Jiangsu, anu pastina bakal masihan kontribusi anu efektif sareng parobihan pikeun pamutahiran calakan perusahaan manufaktur, nyiptakeun ranté pasokan, pamekaran ékonomi digital sareng budidaya bakat anu aya hubunganana.

Dina rapat éta, Zhang Zhiping, wakil diréktur Departemen Integrasi industriisasi sareng industrialisasi, ngumumkeun daptar angkatan munggaran 38 platform kerjasama internét industri di Propinsi Jiangsu sareng dipimpin dina upacara nyayogikeun. Rui Jiangfeng, pupuhu e-commerce Fucai (Jiangsu) e-commerce Co., Ltd., ngahadiran upacara lisénsi salaku wawakil platform kerjasama.

Salaku platform e-commerce B2B ngarah pikeun transaksi nangtung dina bahan komposit sareng industri palapis di Propinsi Jiangsu, bahan komposit (Jiangsu) kapilih salaku platform kerjasama komprehensif "ranté kuat sareng perluasan pasar", anu bakal ngabantosan ningkatkeun sareng transformasi perusahaan hulu sareng hilir dina industri komposit sareng palapis. Ti saprak didirikeun, Fucai (Jiangsu) parantos dipuji pisan ku mitra bisnisna dina hal dagang e-commerce, logistik calakan, keuangan industri, jasa sains sareng téknologi sareng média digital. Waktos ieu, salaku platform kerjasama, meunang panghargaan sareng ngiringan aksi khusus "nguatkeun ranté sareng mekarkeun pasar", anu mangrupikeun pangakuan sareng tekad bahan komposit (Jiangsu) dina aspek usaha jasa, kuantitas produk jasa , sinyalna komoditi, jasa perdagangan domestik sareng luar negeri, profesionalisme tim sareng rencana kerjasama anu ngadukung.

Saatos rapat, Rui Jiangfeng, pupuhu Fucai (Jiangsu) e-commerce Co., Ltd., nyarioskeun dina wawancara anu saatos wabah éta, nagara éta sacara giat ngamajukeun kamekaran ékonomi digital. Ngaliwatan integrasi jero téknologi digital sareng ékonomi nyata, éta teras-terasan ningkat tingkat digitalisasi, jejaring sareng intél, ngamajukeun ningkatkeun Internét industri, ningkatkeun ranté pasokan hulu sareng hilir, sareng teras-terasan mekarkeun saluran produksi sareng pamasaran sareng pangaruh Provinsi Jiangsu。

Salaku platform gawé bareng aksi khusus "nguatkeun ranté sareng mekarkeun kota", bahan komposit Fujian (Jiangsu) bakal masihan kaunggulan pinuh pikeun platformna, aktip ngabantosan perusahaan manufaktur di propinsi "online", teras-terasan nguatkeun online sareng publisitas offline sareng promosi perusahaan Jiangsu sareng produk, ngabantosan perusahaan napsirkeun kawijakan pamaréntah, aktip ngalegaan sareng ngiringan kagiatan anu aya hubunganana salaku sasak pikeun ngaitkeun dua sisi, sareng damel babarengan sareng perusahaan anu aya hubunganana kalayan jero, sareng modeu kerjasama online anyar " suplai awan, produksi awan sareng penjualan awan ", kami bakal ngawangun pabrik digital c2m, muka ranté supply hulu sareng hilir, sadar rétrukturna épisién sumberdaya manufaktur, ngamajukeun transformasi sareng ningkatkeun industri perusahaan sareng inpormasi, sareng ngagedekeun pangaruhna tina "ranté kuat sareng perluasan pasar".

Dina tilu taun ka hareup, didorong ku aksi khusus "nguatkeun ranté sareng mekarkeun pasar", poténsi pangwangunan klompok manufaktur maju Jiangsu, ranté industri ngadukung, perdagangan domestik sareng asing bakal dileupaskeun pisan. Salaku pamilon sareng saksi kagiatan ieu, Fucai (Jiangsu) bakal aktip ngaréspon panggilan pamaréntah, masihan pinuh kaunggulan sumberdaya na dina data, pasar, modal sareng digitalisasi, sareng nyumbang kana ngawujudkeun "ranté anu kuat, cerdas manufaktur sareng perluasan pasar ”industri manufaktur Jiangsu.


Waktos Post: Sep-08-2020