Ti mimiti 1 Séptémber, Cina bakal nyandak tanggung jawab babarengan sareng sababaraha pikeun nampi partikel plastik didaur ulang diimpor ti Cina

Dina dua taun ka pengker, kabijakan klasifikasi sampah domestik parantos dilaksanakeun, sareng daur ulang limbah sareng daur ulang back-end parantos diperkuat.

Isukan mangrupikeun dinten serah resmi tina "hukum limbah padet" anu anyar sareng lami. Ti énjing, pola impor plastik didaur bakal ditulis deui. Di pikahareupeun, pencernaan produk runtah di Cina bakal janten trend umum!

Ayeuna, gantung impor partikel plastik didaur ku sababaraha perusahaan pelayaran parantos memicu sawala éksténsif dina industri. Intina nyaéta aranjeunna bakal nanggung tanggung jawab babarengan sareng sababaraha pikeun nampi partikel plastik didaur diimpor ti Cina.

Perusahaan sareng bisnis anu aya hubunganana bakal ngarobih perusahaan pengirimanna. Nanging, naha sikep perusahaan pengiriman barang utama mangaruhan perusahaan pengiriman barang anu kedah dituturkeun? Masih kanyahoan.

Pengiriman COSCO Amérika Kalér ngumumkeun yén éta bakal lirén nampi limbah padet anu diangkut ka daratan Cina ti Séptémber 1. Dihartoskeun yén saratna dilarapkeun pikeun sadaya barang limbah padet, kalebet kertas limbah, logam limbah, plastik limbah, tékstil limbah, bahan kimia limbah , jsb.

Kusabab larangan sampah, penyesuaian kawijakan impor sareng standar hasil ngahijikeun partikel plastik didaur parantos narik perhatian industri.

Pedaran limbah sanésna saluyu sareng pangakuan wates, tapi partikel ogé dilarang, anu nimbulkeun patarosan ngalarang impor partikel plastik didaur.

Kusabab "hukum limbah padet" anu anyar nyatakeun yén nagara éta bakal laun-laun sadar nol impor limbah padet, ningkatkeun hukuman pikeun limbah padat ilegal, sareng ngajelaskeun yén operator sareng importir wajib tanggung jawab babarengan sareng sababaraha (sababaraha tindakan ilegal tiasa didenda langkung ti 500000 yuan sareng kirang ti 5000000 yuan), undang-undang limbah padet énggal bakal diberlakukeun dina 1 Séptémber 2020.

Kapangaruhan ku ieu, perusahaan pelayaran hariwang ngeunaan atanapi bakal aya tanggung jawab sacara babarengan sareng sacara parah. Ayeuna, ngan ukur COSCO Shipping Company anu kantos nguping pernyataan anu dikaluarkeun ku COSCO Shipping. Ayeuna, Sinotrans, Yangming, evergreen, hiji, CMA sareng perusahaan pelayaran utama sanésna ngimpor partikel plastik didaur ulang, tapi perusahaan sapertos kitu henteu parantos masihan pernyataan anu relevan.

Peryogi dicatet yén salaku produk réngsé, partikel anu dihasilkeun henteu janten limbah padet.

Tren ka hareupna nyaéta kalayan palaksanaan "hukum limbah padet" anu anyar, partikel impor low-end bakal laun dikaluarkeun ti nagara éta, sareng partikel impor anu bermutu tinggi bakal janten sumber utama.

Tapi ayeuna, kusabab kanyataan yén teu aya standar nasional hasil ngahijikeun partikel plastik didaur ulang, bos anu gaduh bisnis impor sareng ékspor luar negeri tetep kedah ati-ati.

Ieu mangrupikeun hal-hal anu peryogi diperhatoskeun tina Perusahaan granul impor:

1. Perlu ngagaduhan rasa résiko sareng gaduh pamahaman pinuh pikeun barang-barang, utamina anu résiko impor tinggi, sapertos sipat, spésifikasi, warna sareng komponén utama bahan didaur;

2. Upami aya mamang ngeunaan sifat barangna, adat istiadat kedah konsultasi heula ka lembaga pamariksaan anu aya kaitanana;

3. Nalika bea cukai nimbulkeun pamundut sareng ngirim conto ka agén idéntifikasi pikeun diidéntifikasi, perlu dipentingkeun pisan pikeun gawé bareng gawé sampling pikeun ngahontal standarisasi sareng sampling anu wajar;

4. Dina hal perselisihan hukum, hukuman administrasi atanapi pangurangan peringkat kiridit, disarankeun konsultasi ka pengacara heula sareng nguruskeunana numutkeun kaayaan anu khusus. Upami diperlukeun, perlu dijaga hak-hak sah sareng kapentinganna nyalira ku nimbangkeun deui administrasi sareng litigasi administrasi.


Waktos Post: Sep-08-2020