Polyurethane Antibakteri Anyar ngabantosan Wisata Séhat

Tanggal 6 Séptémber, ngalangkungan panilitian kimia sareng Desain Institute ngaluncurkeun produk poliuretan anti-baktéri anu kadua pikeun kendaraan, produk poliuretan mobil skylight kaca edging produk seri, kalayan sipat antibakteri anu hadé, pas dileupaskeun, éta langsung narik perhatian lega.

Laporan tés nunjukkeun yén kinerja anti jamur dina séri produk ieu ngahontal tingkat pangluhurna 0, sareng tingkat antibakteri ngahontal langkung ti 99,9%. Éta ngagaduhan anti kapang sareng sipat antibakteri anu hadé, sareng tiasa ngahambat réproduksi baktéri sareng kagiatan tumuhna tina ujung jandéla, supados ngahontal tujuan anti-épéktip tinggi-bakteri.

"Saatos parantosan bahan kombinasi setir antibakteri kulit kerak énggal, kami sacara mandiri ngembangkeun produk antibakteri anyar - Kaca Antibakteri Polyurethane mobil kaca tingalian kaca, anu salajengna ningkatkeun bahan poliuretan énggal dina ngabantosan perjalanan anu séhat." Wakil kapala insinyur Liming Institute, manajer umum perusahaan ngembangkeun polyurethane Zhao Xiuwen.

Salaku jenis fasilitas pikeun ningkatkeun kanyamanan mobil, skylight laun janten konfigurasi standar mobil panumpang. Nanging, cahaya panonpoe aya di lingkungan iklim di luar kendaraan sareng lingkungan pangeusi di jero kendaraan, janten ngagaduhan kakhususan. Lampu sorong ayana dina luhur mobil. Dina kaayaan cahaya sareng hujan pikeun waktos anu lami, struktur internal sapertos saluran pitunjuk cai sering dina kaayaan lembab, anu nyayogikeun tempat pertumbuhan sadaya jinis baktéri sareng kapang. Dina waktos anu sasarengan, cahaya panonpoé langsung nyambung ka kokpit, anu ningkatkeun résiko népakeun baktéri, jamur sareng sénsitip.

Ahli yakin yén novél radang paru-paru coronavirus mangrupikeun cara panyawat normal. Penerapan bahan bungkus kaca antibakteri penting pisan pikeun ngahambat panyebaran baktéri sareng ngajagi kasihatan pangeusi.

"Rangkaian produk Antibacterial Polyurethane automobl skylight glass edging mangrupikeun produk énggal tina lapisan palapis kaca anu dikembangkeun ku liming rumah sakit sacara mandiri ku ngagunakeun téknologi antibakteri nano sareng konsentrasi sumberdaya anu unggul salami jaman anti épidemik Zhao Xiuwen nyarios yén 500 jam cahaya warna sepuh cahaya produk nyaéta 4; peunteun bau nyaéta 3.0-3.5, anu payun ti kelas produk anu sami internasional's 4.0; kaayaan transportasi sareng panyimpenan isosianat anu dirobih santai tina 15 ℃ - 35 ℃ produk anu sami sareng internasional dugi ka - 5 ℃ - 35 ℃; tingkat lolos pertama produk di luhur 98,0%, langkung luhur tibatan 93% produk internasional anu sami; Sipat mékanis sapertos kakuatan tarik sareng kakuatan luh langkung ti 20% langkung luhur tibatan produk anu sami di dunya. Kinerja produk na parantos lulus tés mérek mobil anu kawéntar, sareng parantos langsung disayogikeun ka seueur perusahaan manufaktur bagian mobil.

"Ponia radang paru-paru coronavirus bakal terus diperkuat di masa depan, sareng bakal nyumbang kana pencegahan panyebaran patogén, perang ngalawan radang paru-paru makuta anyar sareng perlindungan kasihatan penduduk." Zhao Xiuwen nyarios.


Waktos Post: Sep-08-2020