PANEL Komposit Baja

Pedaran pondok:

Panel komposit stainless steel diwangun ku dua lambar sandwich stainless steel inti padet tina bahan termoplastik extruded kabentuk dina prosés kontinyu teu nganggo lem atanapi perekat antara bahan anu henteu sami. Inti bakal leupas tina kakosongan sareng / atanapi rohangan hawa sareng henteu ngandung bahan insulasi anu dibuakeun. Ikatan antara inti sareng kulit janten beungkeut kimia.


Detil Produk

Tanda Produk

20171011130506_36419

PANJELASAN PRODUK

Panel komposit stainless steel diwangun ku dua lambar sandwich stainless steel inti padet tina bahan termoplastik extruded kabentuk dina prosés kontinyu teu nganggo lem atanapi perekat antara bahan anu henteu sami. Inti bakal leupas tina kakosongan sareng / atanapi rohangan hawa sareng henteu ngandung bahan insulasi anu dibuakeun. Ikatan antara inti sareng kulit janten beungkeut kimia.

Q235B, Q345R, 20R sareng waja karbon umum sanésna sareng waja khusus tiasa dianggo salaku bahan dasar tina pelat pelapis stainless steel. Bahan cladding tiasa didamel tina 304, 316L, 1Cr13 sareng stainless steel duplex. Bahan sareng kandel tiasa sacara bébas digabungkeun pikeun nyumponan kabutuhan pangguna anu béda. Plat pelapis stainless steel henteu ngan ukur tahan korosi tina stainless steel, tapi ogé ngagaduhan kakuatan mékanis anu hadé sareng kinerja pangolahan tina baja karbon, mangrupikeun produk industri énggal. Plat pelapis stainless steel parantos seueur dianggo dina minyak bumi, industri kimia, industri uyah, konservasi cai sareng industri tenaga listrik. Salaku produk hemat sumberdaya, pelat clad stainless steel tiasa ngirangan konsumsi logam mulia sareng ngirangan pisan biaya proyek. Kombinasi sampurna béaya rendah sareng kinerja tinggi ngagaduhan kauntungan sosial anu saé.

CIRI

(1) Flatness: SCP ngagaduhan rata anu hadé tina prosés laminating anu teras-terasan.

(2) Kakuatan: Salaku salah sahiji atribut panel komposit, SCP kaku sareng enteng. SCM 4mm sami sareng stainless steel 2.9mm kandel dina kaku, sareng ngirangan beurat ku 55%.

(3) Résistansi korosi: NSSC 220M / # 316 / # 304, kalayan eusi Mo, Nb, Ti, ngagaduhan tahan karat anu luar biasa.

(4) Tahan seuneu: Inti ngagaduhan eusi anu sami sareng BOLLIYA SCP, sareng SCP ngagaduhan persetujuan seuneu pikeun panggunaan luar sareng interior di Cina sareng parantos nyumponan standar internasional sapertos BS / ASTM.

STRUKTUR PRODUK

STEEL COMPOSITE PANEL

SPESIFIKASI

Jenis

Lambaran stainless steel hiasan

Kandel

0.3mm-3mm

Ukuranna

1000 * 2000mm, 1219 * 2438mm, 1219 * 3048mm, Customized max width 1500mm

Kelas

201, 304, 304L, 316, 316L, 430etc.

Rengse Avalible

No.4. Garis Rambut, Eunteung, Etched, PVDColor, Embossed, Geter

Warna anu teu tiasa diasupan

Emas, Ross Emas, emas Sampanye, Tambaga, Perunggu, Hideung, Biru, Ungu, Héjo.

APLIKASI

STEEL COMPOSITE PANEL
STEEL COMPOSITE PANEL
STEEL COMPOSITE PANEL
STEEL COMPOSITE PANEL
STEEL COMPOSITE PANEL
STEEL COMPOSITE PANEL

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • PRODUK Hubungan